Buat Duit Dengan Blog - Blog By Million
      BUAT DUIT DENGAN BLOGGING! Internet merupakan satu medium dan industri yang sangat luas penggunaannya. Industri teknologi maklumat sangat luas cabangnya sehinggakan ramai di antara masyarakat kita hanya pandai menggunakan internet tetapi tidak pandai untuk memanfaatkan internet. Internet kini bukan setakat digunakan sebagai medium untuk pencarian maklumat malahan sebagai satu cara komunikasi yang lebih canggih dan efektif. Lebih hebat lagi, terdapat pelbagai rangkaian sosial yang wujud seperti facebook, myspace, twitter, netlog dan sebagainya. 

        Namun, kebanyakan daripada kita hanya menggunakan rangkaian sosial berikut hanya sebagai tempat berhubung tanpa memaksimumkan penggunaannya dalam menjana pendapatan dan meningkatkan perniagaan sedia ada kepada lebih luas dengan menggunakan medium tersebut. Kini, teknologi yang semakin canggih menjadi semakin sukar untuk dipelajari dan dimonopoli. Namun masih belum terlambat untuk menerokai keajaiban teknologi seperti blogging, tagging, pinging dan sebagainya bagi meningkatkan prestasi dan pelanggan perniagaan anda. Oleh kerana keprihatinan kami tentang kepentingan media baru ini kepada kita semua, Blogging By Million, Earn By Millions dihasilkan bagi membantu dan membimbing anda mendapatkan sesuatu yang bermanfaat melalui teknologi media baru ini. Buku yang penuh dengan informasi tentang bagaimana menjana pendapat melalui teknologi media baru dengan dilengkapi pelbagai tips, teknik dan tutorial yang membimbing anda daripada zero kepada top blogger. Buku ini merangkumi strategi pemasaran online yang digunakan olen e-entreprenuer dan untuk sesiapa yang berminat untuk menghasilkan kekayaan melalui cara yang kreatif dan menyediakan sebuah blog contoh yang komprehensif, juga sebahagian daripada perancangan e-entreprenuer. Jadi anda akan sedar betapa pentingnya buku ini dalam memantu anda mendapat potensi penuh menggunakan internet dalam membina peniagaan.

     Buku ini sesuai dibaca sama ada anda mempunyai pengetahuan teknologi atau pun tidak. Ini kerana ianya digunakan dalam bahasa yang mudah untuk difahami dan diikuti. Anda boleh dapatkan naskhah anda di mana-mana kedai buku di seluruh Malaysia mulai 15 April 2010 dan juga jika anda ingin dapatkan dalam bentuk softcopy, sila layari laman web www.blogbymillion.com untuk muat turun. Bersama-sama buku ini anda akan diberi secara percuma buku yang kaya dengan tips TOP 25 social bookmarking intelligence serta 50MB webhosting juga percuma untuk 3 bulan bagi memberi peluang anda mencuba The Taste Of Blogging. Selamat Mencuba!

Source : http://www.blogbymillion.com http://torrenttvdevice.blogspot.com www.bookmarktechnology.com

View more articles from Laura Maya
Post a Comment

Artikel Lain